Hogyan tud egy “átlagos” WordPress weboldal havi 1 MILLIÓT TERMELNI?

Ma már nem álom, hanem valóság az, hogy pénzt lehet keresni úgy, hogy közben a szabadidőnket töltjük azzal, amivel éppen szeretnénk.

Gyura Zsolt vagyok, online rendszer specialista, a WebVezér alapító tulajdonosa.

Azzal foglalkozunk, hogy olyan automatán működő, egyedileg összerakott rendszereket készítünk ügyfeleink számára, mellyel valóságos passzív jövedelemhez jutnak, és így képessé válnak egyre gyorsabban megvalósítani a céljaikat.

Célunk, hogy egy olyan automatizált előfizetői klub-tagsági rendszert adjunk a megrendelőink kezébe, amelynek a segítségével folyamatos, előre kiszámítható havi bevételt tudnak generálni, ezzel biztonságot teremtve önmaguknak és családjuknak.

Az emberek 78,9%-a arról álmodik, hogy havonta úgy kapnak pénzt, hogy csak “egyszer” dolgoztak meg érte.

Ebben a világban, ha körülnézünk bizony keményen meg kell dolgozni ahhoz, hogy némi pénz kerüljön a családi kasszába, és azzal, hogy ennyire online lett a világ nem javult a helyzet. Sokan elveszítették a munkájukat, de vannak olyanok is, akik küzdenek az életben maradásért.

A legnagyobb probléma az, amikor egy személy eljutott egy jövedelmi szintre, de nem képes tovább fejlődni, hiszen elérte a maximumot, ami az idejébe belefér. Ilyenkor jön az agyalás, hogy hogyan tovább, mit lehetne csinálni? Az egyik legjobb út ilyenkor, ha automata  rendszerben gondolkodunk, például előfizetői tagsági rendszer.

Ugyanakkor kevesen tudnak ma Magyarországon hatékony automata tagsági rendszert készíteni, amelyben 100%-ban automatizálva van minden folyamat. 

A konkurenciáink 90%-a már az ismétlődő bankkártyás fizetés létrehozásánál elvérzik. 

Nem tudják kezelni a sikertelen vásárlásokat, nem tudnak mit tenni, ha az illető bankkártyáján épp nem volt elég pénz a havi levonáshoz, nem ismerik a jogi hátterét, hogyan kell leszerződni egy bankkal és milyen követelmények szükségesek ehhez. Nincs szoftverük, ami egyszerre kezeli a havi előfizetést, a számlázót, a tagsági rendszert és a levelező programot.

Emellett, nagyon sokszor csak egy tagsági rendszer van felépítve, de az, hogy abból hogyan csináljunk pénzt az nincs, ahogy az sincs, hogyan legyen érdeklődőnk, majd pedig vásárlónk.

Ezért az emberek tartanak attól, amikor meghallják, hogy passzív jövedelem, bármennyire is vágynak rá, hiszen vagy egy MLM rendszerbe akarják őket behúzni, vagy egy olyan lehetőséget kínálnak fel nekik, aminek működése és hatékonysága nincs teljesen kidolgozva, így csak pénzveszteséget látnak benne. 

Teljesen érthető is, hiszen nagyon sok megtévesztéssel találkozik az ember, de ez most igazából, a mi szempontunkból nem számít! Ami számít, hogy ténylegesen akarunk-e hosszú távon stabil, kiszámítható, és biztos jövedelmet, vagy a múltbeli sikertelen próbálkozások sodrásában hajózunk tovább.

El kell dönteni, hogy mit akarunk.

Mi az, amit ajánlunk?

Előfizetői klubtagsági rendszer,
teljes fizetési automatizmussal felépítve.

Ezen belül megoldva:

Bankkártyás fizetés

Ismétlődő fizetés

Egyszerű és könnyű lemondása az előfizetői rendszernek, automatizálva

Email marketing automatizmusok

Automata számlázás

Automatizálható UPSELL ajánlatok

BUMP ajánlat létrehozásához lehetőség

Kuponok létrehozása és időzítése

Új tagsági fiók automata létrehozása és befagyasztása sikertelen fizetés esetében

Lehetőség tartalom "csepegtetésre"

Jelentkezz most 15 perces ingyenes konzultációnkra, és tudd meg hogyan lesz ebből NEKED pénzed!

Ajánlatunk előnyei:

Ne habozz!

Jelentkezz most, és legyél az elsők között!

Mit mondanak rólunk mások?

Scroll to Top

Kérlek fogalmazd meg röviden, hogy mire keresed a megoldást.

Amennyiben azt szeretnéd, hogy egyenlőre
e-mailben kommunikáljunk, a telefonszám részt nyugodtan hagyd üresen.

Kérlek fogalmazd meg röviden, hogy mire keresed a megoldást.

Amennyiben azt szeretnéd, hogy egyenlőre
e-mailben kommunikáljunk, a telefonszám részt nyugodtan hagyd üresen.