küldetésünk:

Küldetésünknek tekintjük, hogy olyan hálózatépítőknek és vállalkozóknak nyújtsunk hatékony és gyors segítséget, akik online is szeretnének boldogulni, pénzt keresni, és képessé válni arra, hogy a célcsoportjuknak megmutassák széles körben azt, amivel foglalkoznak.

Ezzel elmozduljanak a saját céljuk irányába, képessé válva arra, hogy megoldják a problémájukat, ami miatt nem azt az életet élik, amit valóban szeretnének, és az online tevékenységükből érkező pénz segítségével meggyorsítsák céljuk elérését.

Kikkel dolGozunk együtt?

Az ügyfeleink 90%-a azért keresett meg minket, mert több érdeklődőt szeretettek volna az MLM üzletükbe. Azzal a problémával küzdöttek, hogy eredményeket akartak elérni, de már nem az ismerőseik felkeresésének árán, mert attól tartottak, hogy ha ismét üzleti célból felveszik velük a kapcsolatot, akkor elveszítik őket. Hiszen miután már nem az üzletről szerettek volna beszélni, akkor sem fogadták őket szívesen, mert még mindig azt hitték, hogy az üzletet akarják rájuk tukmálni. Teljesen érthető ez a félelem, de valójában nem ez számít.


Mi számít igazán?

Az, hogy MLM üzletükben szeretnének-e sikeresek lenni vagy sem. El kellett dönteniük, hogy maradnak-e a hagyományos üzletépítésnél, ahol névlistát írnak, és végig hívogatják az összes ismerősüket, megkockáztatva, hogy azok esetleg megharagszanak rájuk.

A másik lehetőség, hogy vásárolnak tőlünk egy online vevőszerző rendszert, aminek a segítségével, ha követik az utasításainkat, folyamatosan vevőket generálunk nekik.

Azt szoktuk javasolni, hogy rendeljék meg, és mi megalkotjuk azt az ügyfélszerző rendszert, természetesen személyre szabva, amely az ő számukra tökéletes. Ennek az előnye az lesz, hogy a baráti kapcsolataik is megmaradnak és az anyagi gondjaik is megoldódnak.

Ők minket ajánlanak:

Mátrai Szilárd
Mátrai Szilárd
@szilard.matrai
Tovább olvasom
Nagyon jól indult az évünk, hogy ajánlás útján felvettük a kapcsolatot Gyura Zsolttal, az "Online Guru"-val. Több oldalunkat is beállítottuk a nagyon pontosan követhető, szakszerű útmutató videók alapján, amelyeket személyre szabva nekünk készített.Tanácsai, fogásai is előreviszik a dolgokat.Segítőkész,emberi, azt érzem, hogy tényleg érdekli az eredmény. Meggyőződésem, hogy 2020-ban többet fogunk elérni online az ő segítségével, mint 2003 óta együttvéve. Mindenkinek jó szívvel ajánlom!
Pudner Levente
Pudner Levente
@levente.pudner
Tovább olvasom
Nagyon precíz, hozzáértő cég. Egy weboldalt és két elkapó oldalt készített nekünk az OnlineGuru. A weboldalak készitése közben folyamatos volt a kommunikáció köztünk. Én elmondtam az elképzeléseim és azokat felül múlva, határidőn belül megkaptam az eredményt, ami egy könnyen kezelhető, modern, figyelem felkeltő oldal lett.
Miklós Csaba
Miklós Csaba
@miklos.csaba.69
Tovább olvasom
Nagyon profi cég. Amit megígérnek azt be is tartják határidőn belül. Sokra értékelem a segítőkészségüket bármiben. Mindenkinek ajánlom aki egy profi weboldalt akar saját magának. Miután kész van az oldalad azután is folyamatosan segítséget kapsz ha ezt igényled s nem boldogulsz egyedül. Szuper. Csak így tovább.
Ács Zoltán
Ács Zoltán
@levente.pudner
Tovább olvasom
Nagyon profi, hozzáértést tapasztaltam meg. Maximálisan azt kaptam,amit szerettem volna, sőt még plusz ötleteket is kaptam. Csak ajánlani tudom az Onlinegurut mindenkinek
Torma Károly
Torma Károly
@karoly.torma
Tovább olvasom
Több fejlesztésen vagyunk már túl, és az üzleti kapcsolat mellett a segítő emberi hozzáállás az ami számomra nagyon fontos. Legtöbb esetben szinte perceken belül, jön a segítség vagy a tanács a megoldásra. Miközben e sorokat írom éppen egy hacker támadást oldott meg percek alatt...
Bölecz Attila
Bölecz Attila
@attila.bolecz
Tovább olvasom
Rugalmas, segítőkész, profi. Mindenre kiterjedő tanácsadás és hatékony kivitelezés. Személyreszabott ajánlatok, folyamatos kapcsolattartás, én csak pozitívat tudok az onlinegururól mondani 🙂
Czeglédy Gabriella
Czeglédy Gabriella
@gabriella.czegledy
Tovább olvasom
Az OnlineGuru az a cég ahol azt kapod ,amit kértél, sőt sokkal többet . Az én igényeimből és az ő szakmai professzionizmusából egy csodálatos honlap született. Kiemelem még a. Magasszintű kommunikációt is amivel találkoztam. Bátran ajánlom mindenkinek
Hornyák Zoltán
Hornyák Zoltán
@hornyur
Tovább olvasom
Nem hozzáértőként , türelmes segítőkész támogatást kaptam , kapok. Korrekt a hozzáállásuk , csak ajánlani tudom !
Földvári Erzsébet
Földvári Erzsébet
@erzsebet.foldvari.1
Tovább olvasom
Jó szívvel ajánlom mindenkinek. A honlap a saját igényeimre lett szabva. Bármikor fordulhatok tanácsért, ötletért. Maximálisan segítőkészek. Én többet kaptam, mint amit elvártam.
Hoffer Tímea
Hoffer Tímea
@hoffer.timea
Tovább olvasom
Egy fantasztikus weboldalt készítettek nekem.Profi kivitelezés. Egyedi, testre szabott ajánlatokkal, türelmes, segítő kész válaszokkal.Mindenkinek ajánlani tudom az OnlineGuru-t, tiszta szívből.
Köszönöm😊
Petrik Balázs
Petrik Balázs
@balazs.petrik
Tovább olvasom
Tiszta szívvel tudom csak ajánlani az OnlineGuru oldalt, Céget a korrekt hozzáállás és a szakmai tudás miatt is. 😊👍
Almási Attila
Almási Attila
@attila.almasi.528
Tovább olvasom
Csak ajánlani tudom mindenkinek az OnlineGuru szolgáltatásait! Amit kiemelnék az a szakmai támogatás amit tőlük kaptam. Minden problémámra több megoldási lehetőséget kínáltak. Szerintem ilyen emberközpontú vállalkozás kevés található a piacon!
Kádár József
Kádár József
@jozsef.kadar.942
Tovább olvasom
Tiszta szívvel tudom csak ajánlani az OnlineGuru oldalt, Céget a korrekt hozzáállás és a szakmai tudás miatt is. 😊👍
Előző
Következő

Legyél Te a következő elégedett vevőnk!

Szolgáltatásaink:

Ezek közül néhány, vagy akár az összes kombinálásával, személyre szabva készítjük el a rendszered.

  • Közösségi média oldalak, facebook hirdetések elkészítése, egyéb marketing tevékenységek
  • Chatbot készítés
  • Logótervezés
  • Weboldal készítés – Karbantartás
  • Landing oldalak (egylapos, “elkapóoldal”) elkészítése, akár a teljes hálózatodnak, csomagban – egyforma vagy különböző tartalommal, köszönő oldallal, segítség videókkal, hogy a későbbiekben mindenki tudjon magának tartalmat cserélni
  • Hírlevél és push üzenetküldő rendszerek
  • Különböző tesztek, quiz-ek, kutatások elkészítése
  • Webáruház készítés
  • Tanfolyamok – Facebook hirdetés, Landing- és Weboldal készítésre

Értékesítesz vagy Tukmálsz?

Ne az ismerőseiden keresztül építsd a hálózatod!
Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Megalkotjuk azt az Értékesítési Rendszer -t, amely számodra tökéletes.

Segítünk, ha kéred!

Bármilyen kérdés, javaslat esetén keress minket bátran!

*Az űrlap kitöltésével elfogadom az Adatkezelési Nyilatkozatot!

További érvek mellettünk

Elégedettségi garancia

Abban az esetben, ha valamilyen oknál fogva nem igényeid szerint készül el az értékesítési rendszer, díjmentesen segítünk abban, hogy ez megvalósuljon.

Marketing vezérelt felépítés

Kollégáinkkal közösen tervezzük meg online rendszered, a megfelelő marketing eszközökkel, hogy a lehető legtöbb pénzt tudd vele megkeresni.

Egyszerű Használat

Az eddigi legidősebb ügyfelünk 76 éves. Az értékesítési rendszer tervezése során fontos szempont volt, hogy fiatalok és idősek egyaránt használni tudják.

Mérhető eredmények

Ha nem keresel elég pénzt, mindig tudni fogod mi a pontos oka. Így nem kell felesleges köröket futnod a megoldásért.

Scroll to Top

Írj üzenetet!

 24 órán belül garantáltan válaszolunk!

Kérlek fogalmazd meg röviden, hogy mire keresed a megoldást.

Amennyiben azt szeretnéd, hogy egyenlőre
e-mailben kommunikáljunk, a telefonszám részt nyugodtan hagyd üresen.

Kérlek fogalmazd meg röviden, hogy mire keresed a megoldást.

Amennyiben azt szeretnéd, hogy egyenlőre
e-mailben kommunikáljunk, a telefonszám részt nyugodtan hagyd üresen.