A számítógép akkor jó, ha hosszútávon kiszolgál bennünket, anélkül, hogy bajlódni kelljen vele, mert a nem várt hibák megjelentek!

A számítógép akkor jó, ha hosszútávon kiszolgál bennünket, anélkül, hogy bajlódni kelljen vele, mert a nem várt hibák megjelentek!

Mottónk:

Gyors

Hatékony

Megbízható

Egy számítógép összerakása bonyolult és költséges tud lenni, főleg amikor az ember egyedül és szakértelem nélkül csinálja!

A “fájdalom” ott kezdődik, amikor ráköltünk egy csomó pénzt, és a végén nem működik, vagy nem úgy működik, ahogy valójában szerettük volna.

Gyura Zsolt vagyok,
a számítógépek összeállításának szakembere, a GyorsPc alapítója.

Célom, hogy olyan számítógépet rakjunk össze ügyfeleink számára, mely tökéletesen működik, és hosszú éveken keresztül kiszolgálja őket anélkül, hogy lefagyna, lelassulna, tönkre menne idő előtt, gyári- vagy rejtett hibás lenne.

Milyen számítógépet is szeretnék?

Ahogy beszélgettünk az emberekkel, azt vettük észre, hogy van egy konkrét elképzelésük arról, hogy mire akarják a számítógépet használni.

Van, aki a családjával szeretné tartani a kapcsolatot,

Van, aki otthon a saját dolgait szeretné elintézni,

Van, aki keményen munkára akarja fogni.

Tudják, hogy mit szeretnének, viszont arról sok esetben nem tudnak, vagy csak kevésbé tudnak beszélni, hogy pontosan belülről - összerakás szempontjából -, hogy is nézzen ki, mi legyen benne.

A sokéves tapasztalatok azt mutatják, hogy inkább azt tudják meghatározni pontosan, hogy mit nem akarnak.

Milyen problémákat okozott a piac?

A tapasztalatok onnan erednek, hogy már jó ideje használjuk a számítógépeket, és bizony meggyűlt a bajunk némelyikkel.

Az előre összerakott számítógép összeállítások, amiket kiraknak az üzletekbe többnyire lehúzás. Ez azért van, mert hitvány alkatrészekkel van teletömve, amit külön nem tudtak értékesíteni.

Mint egy jól összerakott mignon, ami belülről az el nem adott süteményekből tevődik össze, kívül pedig van egy szép cukormáz.

Nem 100%-ban, de az esetek túlnyomó többségében így működik.

A kérdés az, hogy Ön honnan fogja tudni?

A laptopoknál ugyanez a helyzet. 

Rengeteg cég olyan laptopokat árul újként, amelyeknek a belseje már 10 éves elmúlt és maximum másfél éve van hátra.

A problémát súlyosbítja, amikor olyan helyre megyünk be, ahol alkatrészeket árulnak, és megbízzuk őket, hogy rakjanak össze nekünk egy számítógépet.

Felületesen felmérik, hogy mit szeretnénk, és a raktárkészletből valamit összeraknak, ami kicsit a mi érdekeinket szolgálja, kicsit pedig az övékét.

Úgy állítják össze, hogy árban megfeleljen némileg, de a tudása még így sem teljesen az, amire vágytunk, a tartóssága pedig…. erről inkább nem nyilatkoznék. Persze, tisztelet a kivételnek.

A sok csalódás közepette megpróbálja az illető a “csináld magad mozgalom” útját. Keres, kutat, hogy lenne jobb, és hogy lenne olcsó, utánajár, kikérdez embereket, és a végén vagy összerak egy olyan gépet, ami vagy jó vagy nem, vagy pedig belefárad, bemegy a boltba és kihoz egy ugyanolyan gépet külsőre, ami a szomszédnak van.

Már nagyon kevés olyan hely van, ahol az ügyfél és az ő vágyai az elsők.

Csalódások tömkelege…

Csalódások tömkelege jött és fog létrejönni még, hiszen működőképes megoldás kevés van a piacon.

Eladni akarnak, és igazán már nagyon kevés olyan hely van, ahol az ügyfél és az ő vágyai az elsők. Ezért is alakult ki egy nagyobb vételi ellenállás az emberekben, amit csak a szükség ír felül legtöbbször.

Tartanak attól, hogy amiért pénzt áldoznak az az eladó zsebét szolgálja és nem őket…

Érthető ez a fajta félelem, hiszen az új gépnél még süt a nap, és olyan az idő, amit élvezni tudunk, mivel a sötét felhők évekkel később kezdenek el gyülekezni, amikor már nem tudunk elmenekülni a vihar elől, mert lejárt a garancia. Ismerős érzés? Megértem, viszont most ezt tegyük félre egy kicsit.

Valójában megvan, hogy Ön milyen számítógépről álmodott mindig is, a problémája pedig az, hogy még nincs az Ön tulajdonában.

El kell döntenie, hogy megszerzi az álomgépét, vagy hagyja, hogy a sok kudarc, és félelem visszatartsa tőle.

Javaslom, hogy álljunk neki, és nézzük meg, mit tehetünk Önért.

Első lépésként meghívjuk Önt egy ingyenes konzultációra, amelyben felmérjük a pontos igényeit és, hogy hogyan tudunk segíteni az álomgépe megvalósításában.

Kérjen segítséget a szakembertől:

A teljes igényfelmérés alapján a költségkeretre hagyatkozva 4 ajánlatot készítünk, amelyek közül tud választani, megoldjuk Ön helyett a házhozszállítást, Önnek csak utalni kell. Minden hasznos és szükséges programot feltelepítünk az új számítógépére.

Emellett, kaphat egy alap tanfolyamot a használatról, és garanciát, hogy évekig egy stabil gépet használhasson, aminek nem lesz lassulási, fagyási problémája, folyamatos technikai segítséget, kérdésekre válaszokat telefonon. Konzultációkat is igényelhet, ha szüksége van rá. Mi tényleg az ügyfelekért dolgozunk.

Kérjen segítséget a szakembertől

Hogy működik pontosan a folyamat?

Elküldi a jelentkezését

Kollégánk visszahívja Önt és megbeszélik mire szeretné használni az új számítógépét, melyik országban tartózkodik jelenleg, ezáltal hová szeretné, ha kiszállítanánk.

Megegyezünk, és a tanácsadói díjról kap egy díjbekérőt, amit ki kell, hogy fizessen. Ez a díj az, amiért mi dolgozunk, és összeállítjuk Önnek a vágyainak megfelelően a számítógépet.

Kap 4 ajánlatot, amiből egyet ki tud választani, ami alapján a rendelést elindítjuk.

Bekapcsolja a gépet, mi pedig a szükséges szoftvereket telepítjük, ha kéri.

Jelentkezés számítógép összeállítás tanácsadásra

Töltse ki az űrlapot

Mi lesz az előnye annak, ha minket választ?

Bizonyos esetekben sok százezer forintot is meg tudunk spórolni egy-egy számítógép vásárláson az ügyfeleknek, mindössze egy minimális tanácsadói díjért.

De nem csak tanácsadást kapnak, hanem segítünk a számítógép beszerzésében, házhoz rendeljük összerakva, windows-t telepítve, segítünk a megfelelő programok telepítésében, adunk számítógép alap tanfolyamot, akinek szüksége van rá.

Van, aki spórolt 450 ezer forintot rajtunk keresztül, van aki évek óta probléma nélkül használja a számítógépét és elégedett, mert nem fagy le, nem lassul azóta sem.

Nálunk azt kapják az emberek, amire szükségük van, átverés és felesleges plusz költekezés nélkül.

Scroll to Top

Kérlek fogalmazd meg röviden, hogy mire keresed a megoldást.

Amennyiben azt szeretnéd, hogy egyenlőre
e-mailben kommunikáljunk, a telefonszám részt nyugodtan hagyd üresen.

Kérlek fogalmazd meg röviden, hogy mire keresed a megoldást.

Amennyiben azt szeretnéd, hogy egyenlőre
e-mailben kommunikáljunk, a telefonszám részt nyugodtan hagyd üresen.