Egy weboldal akkor jó, ha hatékonyan pénzt és ügyfeleket generál

Az a tapasztalat, hogy az online világ eljöttével megnövekedett azoknak a száma, akik szeretnének benne érvényesülni, és ezzel együtt a leleményes emberek száma is, akik erre lecsapva weboldalkészítésbe fogtak. 

Ennek köszönhetően mondhatjuk, hogy felhígult a piac, és bizony megnövekedett a kóklerek száma is, pedig egy weboldal akkor jó, ha eléri a célközönséget, megragadja a figyelmüket, és hosszú távon bevételt termel.

Gyura Zsolt vagyok,
a WebVezér alapítója, Online Rendszer Specialista.

Azzal foglalkozunk, hogy ügyfeleink részére hosszútávon, a valóságban is működő és profitáló weboldalakat építünk fel, egy olyan online rendszerrel kombinálva, mely képes figyelmet felkelteni, aktív feliratkozókat gyűjteni, és ami még ennél is fontosabb: bevételt generálni.

Azok az emberek, akik hozzánk fordulnak,
két okból teszik.

Az egyik, hogy szeretnének online érvényesülni, és kiélvezni ennek az előnyeit, úgy mint több szabadidő, mókuskerékből való kikerülés, minőségi idő a családdal, saját üzlet vagy vállalkozás felépítése, és passzív jövedelemforrás. Ehhez aktív érdeklődőkre, és hosszú távon is vásárló ügyfelekre van szükségük.

A másik csoport azok, akik már rendelkeznek egy weboldallal, már rendelkeznek egy rendszerrel, csak az nem, vagy alig működik. Ennek az oka, amit már fentebb is említettünk, hogy felhígult a weboldalkészítő társadalom, és olyanok is profinak adják el magukat, akik részt vettek egy kéthetes tanfolyamon, ahol megtanulták az alapokat. A legdurvább az, amikor informatikusok, vagy programozók teszik ezt, mivel fel kell ismerni, hogy ez egy külön szakma, és megvannak azok a fogások, amit ha az ember nem tud, akkor több kárt csinál, mint hasznot.

Milyen hibákkal találkozunk,
amire mindenkinek oda kell figyelni?

1. Ingyenes eszközök használata. Az ingyenes eszközökkel el lehet jutni egy darabig, de sajnos ahhoz, hogy profi rendszerünk legyen fizetni kell.

2. Lopott anyagból dolgoznak. A lopott, vagy feltört licencnek meg vannak a hátulütői, és itt most nem csupán az egyre erősödő hatósági ellenőrzésekre gondolunk, hanem arra is, hogy kiütköző problémákra nem tud megoldást adni egy lopott licence. Amellett, hogy etikátlan, még veszélyes is. Például probléma esetén a gyártó ügyfélszolgálatát nem tudjuk felkeresni, ami viszont gáz, mert sokszor csak ők tudják orvosolni a dolgokat.

3. Logikailag rosszul összerakott rendszer. Attól, hogy valaki informatikus, vagy valaki programozó, nem azt jelenti, hogy ért az online rendszerekhez és a weboldal készítéshez. A még nagyobb probléma az, amikor valaki készít egy veszett szép weboldalt, ami csicsás, és gyönyörű, csak érdeklődőket nem tud generálni, mivel a háttere egy hatalmas nagy semmi. A semmit pedig bárhogy oszthatjuk, szorozhatjuk, az akkor is semmi marad. Tudni kell, hogy mit mivel kell kombinálni ahhoz, hogy működő rendszert kapjunk.

4. Etikátlan vállalkozáson keresztül kapjuk a szolgáltatást. Aki nem számlaképes, az jogilag nem is felelősségre vonható, annak ellenére sem, ha több százezret fizettünk azért, hogy megcsinálja a weboldalunkat. Nincs szolgáltatási szerződés, nincs számla, és a kifizetésről sincs egy aprócska kis bizonyíték sem. Amennyiben reklamáció lép fel, még a hatóság is szembefordul velünk, hiszen piszkos ügyletben vettünk részt.

5. Gyakorlatlanság. Az, hogy valaki elvégzett egy weboldalkészítő tanfolyamot, még nem teszi őt profi weboldalkészítővé. Ahhoz, hogy valaki némineműleg legalább átlássa, hogy mi a helyzet minimum 100 órát dolgoznia kell a szakmában.

6. Képzetlenség a kommunikációban. Ahhoz, hogy valaki tényleg jól működő weboldalt gyártson, képzetté kell, hogy váljon a kommunikációban és az emberismeretben. Ha ő csak egy weboldal készítő, akkor bizony weboldalt tud ugyan készíteni, de az bevételt nem fog generálni. Ahhoz, hogy valaki profi legyen ezen a téren, ismernie kell a Tudatos kommunikációt és annak az üzleti részét a Lezárást, ahhoz, hogy a legtöbbet ki tudja hozni az online rendszerekből.

Így most már Te is látod, hogy miért nem működik jól egy weboldal, és miért keletkeznek az olyan félelmek, hogy:

  • “Vajon működni fog?”
  • “Fog tudni pénzt hozni a házhoz?”
  • “Én is képes leszek működtetni, képeket feltölteni rá, vagy blogolni?”
  • “Tud majd segíteni a szakember, ha problémám van?”
  • “Lesz kit felhívni, ha valamit elbénázok?”
  • “Mi van, ha mégsem működik a dolog, csak pénzkidobás volt az egész?”

Ezek teljesen érthető aggodalmak, hiszen mi magunk is látjuk azt, hogy mennyi kókler van, akik a munkájukkal csak lejáratják és lealacsonyítják ezt a szakmát. Viszont most ez nem számít!

Ami számít, hogy TE mit szeretnél elérni! 

Így el is érkeztünk egy kulcskérdéshez:
A fentiek tudatában el kell döntened, hogy melyiket választod:

Működő, hatékony rendszer

Profikkal szeretnéd a weboldaladat és a működő online rendszeredet felépíteni, akik már bizonyítottak, ezáltal hatékonyan pénzt keresni.

Pénznyelő automata

Vagy rábízod olyanokra, akik ugyan olcsón, de pénzkidobás fejében rittyentenek neked egy iszonyatosan szép pénznyelő automatát.

Az eredmény számít neked vagy az olcsóság?

Biztosra akarsz menni, vagy rábízod magad a bizonytalanság “nyugalmára”?

Kérd személyre szabott ajánlatunkat, és válaszd a stabilitást, ahogy azt már több száz ügyfelünk is tette:

Néhány referencia munkánk:

Mi lesz annak az előnye, ha velünk dolgozol? Nagyon egyszerű:

Fizetős eszközöket használunk, így a weboldalad stabil lábakra kerül.

Mindent jogtiszta licencekkel készítünk el, melyeknek a jogdíja benne van az árban, így ha probléma merül fel, azonnal tudjuk orvosolni.

A sok éves tapasztalatból kifolyólag rájöttünk arra, hogy mi működik hatékonyan és mi nem, így a weboldaladat olyan logikai sorrendben és olyan logikailag jól működő rendszerként rakjuk össze ami pénzt hoz és nem visz.

Nálunk létezik az a szó, hogy garancia. Erre megfelelően kialakított szolgáltatási szerződést kötünk, és ennek megfelelően teljesítés igazolást, és számlát állítunk ki. Fehéren és etikusan működünk.

Gyakorlottak vagyunk, és nem árulunk zsákbamacskát. Több ezer órát töltöttünk már el ebben a szakmában, és folyamatosan képezzük magunkat. Amikor kijön egy új fejlesztés, akkor az elsők között vagyunk, akik megtanulják, és áttanulmányozzák a működését.

Folyamatosan járunk kommunikációs, cégvezetési, és szervezetfejlesztési képzésekre, ami mellett le vagyunk szerződve az egyik legjobb magyarországi trénerrel, aki folyamatosan segíti a mi és az ügyfeleink munkáját. Ez ma már elengedhetetlen.

Mindig az ügyfeleink segítségére vagyunk. Megpróbálunk a legrövidebb időn belül válaszolni, ami maximum 24 óra szokott lenni, de általában pár órán belül vagy akár azonnal is rendelkezésre tudunk állni, elkerülve az esetleges veszteségeket.

Egyszóval, érdemes velünk dolgozni, így már csak egy dolog van hátra: VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!

Mit mondanak rólunk mások?

Scroll to Top

Kérlek fogalmazd meg röviden, hogy mire keresed a megoldást.

Amennyiben azt szeretnéd, hogy egyenlőre
e-mailben kommunikáljunk, a telefonszám részt nyugodtan hagyd üresen.

Kérlek fogalmazd meg röviden, hogy mire keresed a megoldást.

Amennyiben azt szeretnéd, hogy egyenlőre
e-mailben kommunikáljunk, a telefonszám részt nyugodtan hagyd üresen.