Hogyan válassz megfelelő weboldal készítő szakembert, aki nem fog átverni?

Az elmúlt néhány évben rengeteg új “szakember” jelent meg a piacon, köszönhetően a könnyű meggazdagodást ígérő 2 napos weboldal készítő kurzusoknak.

A kérdés, hogy te kivel készíttetnéd el szívesebben a weboldalad?

Azzal, aki a múlt héten még építkezésen dolgozott és megtanult valamit egy gyors, könnyen meggazdagodást ígérő kurzuson?

Vagy esetleg egy olyan szakemberrel, aki évek óta webfejlesztéssel és online marketinggel foglalkozik és több száz elégedett ügyfele van?

Nem minden arany ami fénylik.

A WordPress Visual Builderek megjelenése óta megváltozott a webfejlesztő piac, mert már létezik több tízezer előre elkészített profi sablon, amit bárki fel tud használni a saját, vagy mások weboldalának elkészítéséhez.

A probléma mindig ott kezdődik, amikor az ügyfélnek egyedi kívánságai vannak, illetve a sablon vagy a weboldal motorja karbantartásra szorul.

Egy autónak többezer alkatrésze van, ami meghibásodhat, akár egy weboldalnak

Ha te is autóval jársz, akkor időről- időre megtapasztalod, milyen érzés, amikor a szervízben benyújtják a számlát.

Hasónlóan működnek a weboldalak is, de annyi különbséggel, hogy ha elromlik, nem mindig tudja más is megcsinálni. Egyik cég szerint egyedi fejlesztés kell, másik szerint Divi-t kell használni, harmadik az Elementor-ra fog esküdni, egy másik talán már a Gutenberg segítségével akarja megcsinálni. Mond ez valamit a megrendelőnek? 

2021 -ben
A megrendeléseink 80%-a rekonstrukció volt.

Tudod mit jelent 10 ből 8 rekonstrukciós munka?

Azt, hogy pocsék kivitelezők munkáját kellett újrakezdenünk, akiknek az ügyfél sokszor többszázezret kifizetett, de a csúcs lehúzás idén 1.2 millió forint volt. Ennyibe került egy webshop, amit 10 hónapig fejlesztettek, de soha nem készült el.

Nekünk 3 hetes határidővel sikerült elkészíteni, fele annyiért.

Ügyfelünk azóta havi közel 8 számjegyű jövedelmet termel az új webshopjával.

Ha sajnos neked is rekonstrukcióra szorul a weboldalad, kérj egy ingyenes állapotfelmérést és megnézzük mekkora a baj.

Ingyenes Állapotfelmérő Űrlap:

Az adatvédelmi nyilatkozat ITT olvasható.

Te mit szeretnél inkább? Egy pénztermelő gépezetet vagy egy problémát?

Ma Magyarországon csak néhány olyan weboldal készítéssel foglalkozó szakember van, akik valóban olyan rendszert tudnak készíteni, ami pénzt fog termelni. A többiek összekattingatnak valamit, ami jól néz ki, igaz 1 forintot nem hoz a konyhára, de legalább drága volt.

Ma már ha van weboldalad, nem jelenti azt, hogy pénzed is lesz.

A 2000-es évek elején, aki készített magának egy weboldalt, azt megtalálták az ügyfelek.  Kevés cégnek volt Weboldala és egyre több vásárló kezdett el netezni.

Ma mindenki netezik és rengeteg weboldal van, de csak azok termelnek pénzt, akik:

A megfelelő marketing eszközöket használják, annak a célcsoportnak kommunikálva, akiket érdekel az, amivel foglalkozik. 

A fentebb megfogalmazott példában:

A építkezésen dolgozó, hétvégi, könnyű meggazdagodást ígérő gyorskurzust elvégző álszakember nem lesz képes segíteni neked, ha Weboldalt azért akarsz, hogy Több bevételed legyen vagy könnyebben megtaláljanak az érdeklődők.

*Még ne add fel, inkább jelentkezz ingyenes állapotfelmérésre és segítünk abban, hogy Te is azok közé tartozz, akik bevételt termelnek ebben az egyre jobban “onlájnosodó” világban.

(Az OTP Simple Pay egyik kutatásában kiderült, hogy a Magyar lakosság 85%-a, hetente legalább egyszer vásárol valamit Online.
Ha nem te, akkor majd a konkurencia kiszolgálja az embereket.)

A weboldal készítés valójában nem egy szakma, hanem sok szakma összessége.

Kivételt képeznek az ügynökségek, akiknek minden problémára van egy emberük és ha összekötnek vele, akkor bőségesen leveszik rólad a hasznukat.

Mi nem vagyunk ügynökség. Ha felkeresel, szakember olvassa el az üzeneted vagy válaszol a telefonhívásra és nem egy titkárnő.

Honnan tudod megállapítani, hogy Neked mire van szükséged?

*Ha kitöltöd az ingyenes állapotfelmérő űrlapot, legkésőbb 24 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot miután felülvizsgáltuk a jelenlegi állapotot. Majd készítünk egy tervet, ami alapján kiderül, milyen módosításokra van szükség annak érdekében, hogy jobb eredményeket érjen el a weboldal. Egyáltalán nem biztos, hogy kizárólag a teljes rekonstrukció képes megoldást adni a jelenlegi helyzetedre, ezért töltsd ki az űrlapot most!

Nem akarlak meggyőzni, hogy azon az úton kell elindulj, amit én jónak látok, de több 100 webes rendszert készítettem és ezek, sok 100 millió forintot termeltek ügyfeleim számára.

Vagyis bizonyítottan működnek.

Legutóbbi rekonstrukciók

Azok a vállalkozók, akik minket választottak, megtapasztalták milyen érzés, amikor:

Scroll to Top

Kérlek fogalmazd meg röviden, hogy mire keresed a megoldást.

Amennyiben azt szeretnéd, hogy egyenlőre
e-mailben kommunikáljunk, a telefonszám részt nyugodtan hagyd üresen.

Kérlek fogalmazd meg röviden, hogy mire keresed a megoldást.

Amennyiben azt szeretnéd, hogy egyenlőre
e-mailben kommunikáljunk, a telefonszám részt nyugodtan hagyd üresen.