Készítsd el Saját
Profi Webáruházad.

...vagy bízd ránk a kivitelezést,
Te pedig törődj az üzlettel!

Próbáld ki 14 napig ingyen!

Ha magadnak csinálnád:

Ha inkább ránk bíznád:

Egy webáruház beindítása nem feltétlenül követel nagy anyagi áldozatot.

Ha alacsony induló költséggel szeretnél, szinte azonnal használható webáruházat, BÉRELJ, havidíjas rendszerrel, 2 hét ingyenes próbaidőszakkal!

Kiemelkedő marketing funkciók

Rengeteg kisebb-nagyobb marketing funkcióval segíti az értékesítésed.

Szuperhatékony adminisztráció

Áruházad menedzselése sosem volt még ennél gyorsabb és egyszerűbb.

Több tucat ingyenes design sablon

Válassz a gyönyörű design sablonok közül, és alakítsd őket kedved szerint.

Mit jelent a webáruház bérlés?

A webáruház bérlés azt jelenti, hogy nincs egyszeri magas kiadásod, havidíjat fizetsz a kész mobilbarát webshopodért. Akár már havi 5000 forintból is tudsz bérelni webáruházat, de a funkciók számától függően elmehetsz akár havi 50 ezerig is. Nincsen fejlesztési idő, nincsenek fejlesztési költségek, egy kész rendszerben egy regisztrációt követően létrehozhatod bármilyen néven a webáruházadat. Több tucat előre elkészített sablon közül kiválasztod a neked leginkább tetszőt, magadra igazítod, és dolgozhatsz is vele. Termék feltöltés, megrendelési folyamat beállítás, szállítási, fizetési lehetőségek beállítása… mind-mind, ami szükséges a webshop működéséhez, rendelkezésedre áll, azonnal, nem kell a programozókra várnod. Ha elkészültél a tartalom feltöltéssel, saját domain néven (webcímen) el is indíthatod a webshopodat, kívülről nem mondják meg a vevőid, hogy bérelt vagy saját fejlesztésű a rendszered.

Pár fontos érv a webáruház bérlés
és a ShopRenter mellett

Költséghatékony
működés

A webáruház bérlés egyik legnagyobb előnye, hogy a felhő alapú megoldásnak köszönhetően az áruház rendkívül gyorsan, és költséghatékonyan fejleszthető. Így akár már havi pár ezer forintért bérelhetsz webáruházat.

Folyamatos fejlődés és sok-sok funkció

A felhő alapú technológia lehetővé teszi, hogy a fejlesztői csapatnak elegendő csupán egyetlen webáruház motort fejleszteni. Így olyan, mintha 10-20 fős fejlesztői gárda dolgozna folyamatosan Neked, hogy minél több funkció kerülhessen a webshopodba.

Stabil, nagy létszámú fejlesztői csapat

Ha egy programozóval fejleszted webáruházad, mindig ott a kockázat, hogy idővel lassúvá és költségessé válik. Ráadásul, ha ő távozik, úgy az veszélyeztetheti a webáruház jövőjét is. A ShopRenternél emiatt sem kell aggódnod.

Nem kell törődnöd a szerverrel

Webáruházad a ShopRenter saját szerverén fut, amelyet a nap 24 órájában monitoroznak, karbantartanak, illetve fejlesztenek, hogy áruházad napról napra egyre gyorsabb legyen. Webáruházadról ráadásul napi szinten készülnek biztonsági mentések.

Intelligens webáruház rendszer

A rendszerbe épített intelligens termékajánló modulok segítségével személyre szabott ajánlatokat jeleníthetsz meg minden egyes webáruházadba érkező látogatónak. Így bizonyítottan több bevételt érhetsz el ezzel a webáruház rendszerrel, mint bármelyikkel.

ShopRenter Alkalmazások

A ShopRenter rendszerében könnyedén felruházhatod webshopod jobbnál jobb funkciókkal, megoldásokkal. Pár kattintással telepítheted webáruházadban a számodra leginkább megfelelő alkalmazást, amely folyamatosan frissül, ezzel pedig rengeteg időt és pénzt takaríthatsz meg.

Mások mondták rólunk

Pudner Levente
Pudner Levente
@levente.pudner
Tovább olvasom
Nagyon precíz, hozzáértő cég. Egy weboldalt és két elkapó oldalt készített nekünk az OnlineGuru. A weboldalak készitése közben folyamatos volt a kommunikáció köztünk. Én elmondtam az elképzeléseim és azokat felül múlva, határidőn belül megkaptam az eredményt, ami egy könnyen kezelhető, modern, figyelem felkeltő oldal lett.
Miklós Csaba
Miklós Csaba
@miklos.csaba.69
Tovább olvasom
Nagyon profi cég. Amit megígérnek azt be is tartják határidőn belül. Sokra értékelem a segítőkészségüket bármiben. Mindenkinek ajánlom aki egy profi weboldalt akar saját magának. Miután kész van az oldalad azután is folyamatosan segítséget kapsz ha ezt igényled s nem boldogulsz egyedül. Szuper. Csak így tovább.
Almási Attila
Almási Attila
@attila.almasi.528
Tovább olvasom
Csak ajánlani tudom mindenkinek az OnlineGuru szolgáltatásait! Amit kiemelnék az a szakmai támogatás amit tőlük kaptam. Minden problémámra több megoldási lehetőséget kínáltak. Szerintem ilyen emberközpontú vállalkozás kevés található a piacon!
Torma Károly
Torma Károly
@karoly.torma
Tovább olvasom
Több fejlesztésen vagyunk már túl, és az üzleti kapcsolat mellett a segítő emberi hozzáállás az ami számomra nagyon fontos. Legtöbb esetben szinte perceken belül, jön a segítség vagy a tanács a megoldásra. Miközben e sorokat írom éppen egy hacker támadást oldott meg percek alatt...
Bölecz Attila
Bölecz Attila
@attila.bolecz
Tovább olvasom
Rugalmas, segítőkész, profi. Mindenre kiterjedő tanácsadás és hatékony kivitelezés. Személyreszabott ajánlatok, folyamatos kapcsolattartás, én csak pozitívat tudok az onlinegururól mondani 🙂
Czeglédy Gabriella
Czeglédy Gabriella
@gabriella.czegledy
Tovább olvasom
Az OnlineGuru az a cég ahol azt kapod ,amit kértél, sőt sokkal többet . Az én igényeimből és az ő szakmai professzionizmusából egy csodálatos honlap született. Kiemelem még a. Magasszintű kommunikációt is amivel találkoztam. Bátran ajánlom mindenkinek
Hornyák Zoltán
Hornyák Zoltán
@hornyur
Tovább olvasom
Nem hozzáértőként , türelmes segítőkész támogatást kaptam , kapok. Korrekt a hozzáállásuk , csak ajánlani tudom !
Földvári Erzsébet
Földvári Erzsébet
@erzsebet.foldvari.1
Tovább olvasom
Jó szívvel ajánlom mindenkinek. A honlap a saját igényeimre lett szabva. Bármikor fordulhatok tanácsért, ötletért. Maximálisan segítőkészek. Én többet kaptam, mint amit elvártam.
Hoffer Tímea
Hoffer Tímea
@hoffer.timea
Tovább olvasom
Egy fantasztikus weboldalt készítettek nekem.Profi kivitelezés. Egyedi, testre szabott ajánlatokkal, türelmes, segítő kész válaszokkal.Mindenkinek ajánlani tudom az OnlineGuru-t, tiszta szívből.
Köszönöm😊
Petrik Balázs
Petrik Balázs
@balazs.petrik
Tovább olvasom
Tiszta szívvel tudom csak ajánlani az OnlineGuru oldalt, Céget a korrekt hozzáállás és a szakmai tudás miatt is. 😊👍
Kádár József
Kádár József
@jozsef.kadar.942
Tovább olvasom
Tiszta szívvel tudom csak ajánlani az OnlineGuru oldalt, Céget a korrekt hozzáállás és a szakmai tudás miatt is. 😊👍
Előző
Következő

Döntöttél?

Ha magadnak készítenéd a webáruházad, megteheted ITT.

Ha viszont szakértőkre bíznád a kivitelezést, vagy kérdésed van, vedd fel velünk a kapcsolatot.

Scroll to Top

Írj üzenetet!

Tervezzük meg együtt új webáruházad, a kivitelezést pedig bízd csak Ránk.

Kérlek fogalmazd meg röviden, hogy mire keresed a megoldást.

Amennyiben azt szeretnéd, hogy egyenlőre
e-mailben kommunikáljunk, a telefonszám részt nyugodtan hagyd üresen.

Kérlek fogalmazd meg röviden, hogy mire keresed a megoldást.

Amennyiben azt szeretnéd, hogy egyenlőre
e-mailben kommunikáljunk, a telefonszám részt nyugodtan hagyd üresen.