Egy arculattervezés akkor jó, ha képes visszaadni a tulajdonosa egyediségét!

Az arculattervezésbe, vagy más néven a design munkák elvégzésébe nagyon sokan belefogtak, viszont azt az egyediséget – amitől más minden ember, és minden cég – kevesen tudták megvalósítani. 

Mi abban vagyunk igazán jók, hogy személyre szabott arculatot alkotunk, és nem egy séma alapján dolgozunk, ezáltal tükrözve vissza azt, ami megkülönbözteti és kiemeli az adott vállalkozást a többi közül.

Szolgáltatásaink:

A teljesség igénye nélkül. Egyedi ötletek megvalósításáért keress minket bátran!

Baráth Hajnalka vagyok,

a WebVezér társtulajdonosa és a webdesign specialistája. 

Küldetésünknek tekintjük, hogy ügyfeleinket eljuttassuk az általuk megálmodott online design csúcsára, hogy amikor megjelenésükre tekintenek egy jóízű mosoly jelenjen meg az arcukon, ami egy belső megelégedettséget tükröz.

Az ügyfeleink közé azok az emberek tartoznak, akik szeretnék, hogy személyiségük megjelenjen arculatukban is, megmutatva belső- és cégük által képviselt értékeiket. 

Nagy részük arról számolt be, hogy van egy belső kép bennük, ahogyan a cégüket/önmagukat meg szeretnék mutatni a világnak, de ők maguk ezt nem tudják megalkotni. Volt olyan, aki megpróbálta, de ahhoz, hogy igényes és letisztult grafikát készítsen rengeteg órát kellett volna a számítógép előtt töltenie, amire viszont nem volt ideje, így maradt a halogatás.

Ugyanakkor van olyan is, aki rábízta egy olyan személyre, aki elvileg szakember volt, mégis egy bizonyos séma alapján tudta csak elkészíteni a megrendeléseket, és olykor azokat sem túl precízen. Erre mondta az egyik ügyfelünk, hogy “A kóklerségből elegem van, profi munkát akarok!”, ami érthető is, hiszen a nem jól megtervezett arculat pénzkidobás úgy ahogy van. Ráadásul társul mellé egyfajta idegesség és feszültség, hiszen a már kész munkát teljesen újraterveztetni, és kiviteleztetni nem egy leányálom.

Egy arculat – logó, névjegykártya, weboldal, reklám banner, stb. – lényege amellett, hogy a tulajdonos személyiségét és ízlését tükrözze, az is, hogy felkeltse megfelelő mértékben a figyelmet,

de ne rossz értelemben, hanem maximálisan jó értelemben, hiszen senki sem szereti azt hallani például, hogy: “Mi ez a gagyi cucc?!”

Bizony, tartunk attól, hogy a megjelenésünk miatt leértékelnek bennünket, és ez érthető is, viszont most igazán nem ezen kell, hogy legyen a fókuszunk, hanem azon, hogy mit szeretnénk elérni igazán.

Ennek fényében el kell döntenünk, hogy…

rábízzuk egy olyan szakemberre, aki több ezer órát töltött már el a gép előtt, és bizonyította szaktudását kézzel foghatóan, 

vagy halogatunk, esetleg rábízzuk olyanra, aki csak mondja, hogy képes megcsinálni, majd pedig rágjuk a körmünket, hogy minek mentünk bele ebbe az egészbe…

Válassz bennünket, és ereszd szabadjára a fantáziád, hiszen amit te megálmodsz, mi behozzuk neked a valóságba.

Felmérjük a teljes igényedet, kikutatjuk az álmaidat, kezeljük a bizonytalanságodat, és ha arra vágysz, természetesen szakmai tanácsokkal is ellátunk, hogy az online megjelenésed ne csupán szép legyen, és figyelemfelkeltő, hanem modern, és egyszerűen tökéletes.

Nálunk megbizonyosodhatsz arról, hogy aki vagy, az a képernyőn is megmutatható egy tökéletesen megalkotott, valóságos arculat segítségével.

Jelszavunk:

Esztétika, Egyediség, Precizitás.

Varázsold el ügyfeleidet céged megjelenésével, és növeld a bevételedet arculatod segítségével.

Ez az amit tőlünk kaphatsz, se több, se kevesebb.

Kérj tőlünk konzultációt, és vágj bele most!

Scroll to Top

Kérlek fogalmazd meg röviden, hogy mire keresed a megoldást.

Amennyiben azt szeretnéd, hogy egyenlőre
e-mailben kommunikáljunk, a telefonszám részt nyugodtan hagyd üresen.

Kérlek fogalmazd meg röviden, hogy mire keresed a megoldást.

Amennyiben azt szeretnéd, hogy egyenlőre
e-mailben kommunikáljunk, a telefonszám részt nyugodtan hagyd üresen.