Egy tanfolyam akkor jó, ha ÉRTHETŐ, ÁTLÁTHATÓ és GYAKORLATI TUDÁST ad! 

Tanuld meg elkészíteni a weboldalad, és ezentúl nem kell minden apró változtatásért súlyos összegeket fizetned egy webesnek.

A weboldalkészítés ma már az online megjelenés egyik alapfeltétele

Rengetegen csinálják, de akik profi módon készítik el, ott bizony több százezer forintot kell lerakni érte. Amellett, hogy sok pénzbe kerül, még kiszolgáltatott helyzetbe is kerülünk, hiszen minden változtatásért a készítőt kell keresnünk. Amikor az ember ezt megunja, vagy akár felismeri az ebben rejlő lehetőséget, akkor dönti el, hogy ő maga megtanulja, hogyan kell egy bevételteremtő, de szép weboldalt elkészíteni.

Gyura Zsolt vagyok,
Online Rendszer Specialista, 
és a weboldalkészítés szakembere.

Cégünk a WebVezér olyan megoldásokra specializálódott, mellyel eszközöket adunk az emberek kezébe, ami által pénzt tudnak megspórolni, vagy akár többletbevételhez tudnak jutni. Ilyen eszköz a weboldalkészítő tanfolyam is.

 

Te miben gondolkozol?

Saját weboldal elkészítésében, vagy online pénzkeresésben?

Én magam is sok tanfolyamot végeztem, és végzek is hétről hétre, és megvizsgáltam azt, mikor jó egy tanfolyam, mikor van az a “Wáó!” érzés az emberekben az elvégzést követően, és megállapítottam, hogy megérthetőnek, átláthatónak, és azonnal használhatónak kell lenni. Emellett, elvégeztem egy olyan tanfolyamot is, ami nélkül nem lehet sikeresen felépíteni egy online kurzust, mert nem megy át a mondanivaló. Az emberek azért vesznek ilyen oktató anyagokat, mert saját maguk akarnak boldogulni, és ezáltal bevételt teremteni.

Neked mi okozta eddig a legnagyobb problémát, az érthetetlen szakszavak, vagy a gyors magyarázás?

Amikor weboldalkészítő tanfolyamról beszélünk a legnagyobb problémák egyike az, hogy nem tisztázzák le azokat a szakszavakat, és nem mutatják be a helyes használatukat, melyeket tudni kell ahhoz, hogy megértsük a hallottakat. Ezáltal egy üresség marad az ember fejében, és már nem is akarja annyira megtanulni, mert bonyolulttá válik az egész.

A másik nagy probléma az, amikor helyenként lassabban, lényegesebb részeknél gyorsabban magyarázzák ezt az egészet, és bizony elvész benne az ember. Azt érzi, hogy képtelen megtanulni, és egy gyomorideg lesz benne, hogy kidobta a pénzét az ablakon. Ennek az oka, hogy az oktató nem tanulta meg, amit én igen, hogy hogyan megy át a kommunikáció, illetve attól, hogy mi szakemberek értjük, attól még a laikus nem biztos.

Ezért szokott kialakulni az emberekben az online kurzusokkal szemben egyfajta félelem és ellenállás.

Sokszor halljuk a következőket:

  • “Tartok attól, hogy nem tudok kérdezni majd.”
  • “Mi lesz ha nem látom át az egészet?”
  • “Mi van, ha nem tudom majd megérteni?”
  • “És, ha pénzkidobás lesz az egész?“

Ezek teljesen érthető aggodalmak,

hiszen nagyon sok a rossz tapasztalat a piacon, ugyanakkor ez most nem számít. Teljesen mindegy, hogy eddig milyen tanfolyamokkal találkoztál, amik csalódást okoztak neked, mert most az számít, amit el akarsz érni a weboldalkészítéssel.

Erre pedig egy olyan megoldást biztosítottunk a számodra, mellyel forradalmi eredményeket lehet elérni. Én magam több, mint 10.000 órát töltöttem el ezen a területen, és több millió forintot kerestem vele. Ezért a következő lehetőségek közül biztosítunk számodra választási lehetőséget:

Sajátítsd el az alapokat, győződj meg róla magad, hogy számodra is megérthető a tanfolyam, még akkor is, ha teljesen kezdő vagy a weboldalkészítés terén.

Vásárolj tőlünk, domaint + tárhelyet (ennek ára 9.500 Ft), és mellé 3000 Ft - ért megkapod a weboldalkészítés alap tanfolyamot, melynek a segítségével egy egyszerű weboldalt már fel fogsz tudni építeni.

Így a csomag ára mindössze 12 500 Ft.

Vásárold meg a teljes weboldal készítés tanfolyamunkat, ami mellé most ajándékba megkaphatod a landing oldal készítő tanfolyamot is, aminek a segítségével fel tudod építeni életed első vevőszerző rendszerét.

Tartalmazza:
Astra pro sablon csomag - érték: 100 000 Ft
Elementor pro osztott licensz - érték: 60 000 Ft
Facebook vip csoport tagság - érték: 9 990 Ft
Landing oldal készítő tanfolyam - érték: 35 000 Ft
Ingyenes részvétel webinárokon - érték: 70 000 Ft
Weboldal készítő tanfolyam - érték: 50 000 Ft

A Teljes csomag ára 324 990 Ft HELYETT mindössze 50 000 Ft.

Személyes mentorálás

Megkapod a második csomag teljes tartalmát + amikor átvetted a tananyagot kérhetsz tőlem 10 óra konzultációt, amelyben lépésről lépésre, képernyőmegosztás segítségével megmutatom, hogyan oldd meg azokat a problémákat, amelyeket valamilyen oknál fogva egyedül nem tudtál. Ha van kérdésed vagy elakadtál, szóban vagy videó segítségével - képernyőmegosztással megmutatom a megoldást.

10 óra konzultáció ára egyéb esetben 120 000 Ft,
a fenti csomag értéke pedig 324 990 Ft,

Viszont JELENLEG egyetlen csomaggá összegyúrva mindezt megkaphatod 444 990 Ft HELYETT mindössze 99 900 Ft-ért!

Vedd meg a tanfolyamot, ami nem csak érthető, hanem lépésről lépésre adja oda neked a gyakorlati és azonnal használható tudást, és amihez pluszban a következőket biztosítjuk a számodra:

  • Elérhető ár
  • Személyre szabott segítség elakadás esetén
  • Teljes megértés a szakszavak tekintetében
  • Ajánlások, javaslatok a design tekintetében
  • Eláruljuk a titkokat és a praktikákat, hogy weboldalad akár teljes vevőszerző rendszerré váljon
  • Sőt, ha ezzel szeretnél bevételt generálni magadnak, és profin megtanulod, amit oktatunk, lehetőség adódhat, hogy velünk dolgozz

A tanfolyam előnyei:

Ne habozz, rendeld meg most és válj Te is WebVezérré!

Scroll to Top

Kérlek fogalmazd meg röviden, hogy mire keresed a megoldást.

Amennyiben azt szeretnéd, hogy egyenlőre
e-mailben kommunikáljunk, a telefonszám részt nyugodtan hagyd üresen.

Kérlek fogalmazd meg röviden, hogy mire keresed a megoldást.

Amennyiben azt szeretnéd, hogy egyenlőre
e-mailben kommunikáljunk, a telefonszám részt nyugodtan hagyd üresen.