Hogyan válassz magadnak weboldalkészítő tanfolyamot?

A weboldalkészítés nagyon egyszerűnek látszik, és már ezer féle tanfolyam létezik, ami ezt oktatja, viszont nagyon sokszor akkor derül ki, hogy nem a megfelelőt vásároltuk meg, amikor már elkezdtük az anyagot feldolgozni.

Egy rossz tanfolyam azt okozza, hogy az ember félbe hagyja, rosszul érzi magát tőle, ideges lesz miközben csinálja, bonyolultnak érzi, vagy egyszerűen rettentően hosszú idő, amíg végig verekszi magát rajta.

Amikor egy ilyen jellegű tanfolyamba befektetünk, azzal a reménnyel indulunk el, hogy végre valami olyan dolgot tanulunk meg amivel spórolhatunk. Ugyanakkor vannak olyanok is, akik egyszerűen azért veszik meg, mert rá szeretnének látni erre az egészre. Tehát, céllal vesszük meg. Szeretnénk megtanulni annak a csínját-bínját, hogyan kell online egy honlap, vagy egy landing oldal segítségével elindulni. Ezeknek a céloknak egy “csúnya” érdek is a része, az a fránya pénz. Valamilyen szempontból ott van, hogy pénzt akarunk csinálni, vagy azzal, hogy termelünk ezzel a tudással, vagy azzal, hogy spórolunk, de egy biztos, ott van.

Igen ám, de amikor a fent említett tünetek megjelennek, akkor bizony nem pénzt termeltünk, hanem pénzt dobtunk ki az ablakon. 

Én már elég hosszú ideje (több, mint 7 éve) foglalkozom weboldalak és landing oldalak készítésével, és annak idején nekem is át kellett sok mindenen verekednem magam, hogy profi lehessek benne. Több, mint 10.000 óra van ezen a területen mögöttem, és rengeteg mindent láttam már. 

Ezekből a megfigyelésekből össze állítottam neked egy listát, hogy Te már ne dobj ki pénzt, amikor egy ilyen tanfolyamot vásárolsz. Nézzük is a listát:

1. Az idő.
Azt vettem észre, hogy amikor 20 percnél több időre ültetnek le valakit egy helyre, akkor ott a figyelem nagyon szépen elkalandozik, és lényeges információk, ezzel együtt fontos lépések is kimaradnak. Tehát, az első kritérium, hogy azok a részek, aminek keresztül megtanulod, hogy kell ezt a szakmát űzni, ne legyenek több, mint 20 percesek. Azoknál a tanfolyamoknál, amiket én készítettem, erre mindig kínosan figyeltem. Sőt, inkább sok-sok 5-10 perces rövid videót készítek, sorban, lépésenként, hogy akik először találkoznak a témával, azok se vesszenek el benne.

2. Gyakorlatiasság.
Az elméleti tudás kell, de az ember felszínesen tanulja meg a honlapkészítést, amikor csak elméleti tudást biztosítanak a számára. Neked magadnak tudnod kell beültetni azt a tudást a gyakorlatba, hiszen abból lesz a pénz. Nálunk az elmélet és a gyakorlat kéz a kézben jár.

3. Az előadó profizmusa.
Olyan embertől tanulj, aki már megcsinálta. Nézz utána a referenciáinak. Van? Nincs? Nem elérhető? Mi ezeket nem tesszük véka alá, mindent megtalálsz a weboldalunkon.

(Referencia munkáink közül néhányat ITT találhatsz.)

4. Szakszavak magyarázata.
Ez egy rettentően fontos kérdés. Az előadó felelőssége az, hogy úgy legyenek felépítve a tananyag részek, hogy a szakszavak meg legyenek benne magyarázva. Amikor ez nincs meg, el fogsz veszni az egészben, mert nem fogod érteni. Az elején én is sokat küzdöttem ezzel, aztán sok órán keresztül tanultam meg, hogyan kell úgy felépíteni egy tanfolyamot, hogy az érthető és élvezhető legyen. Több százezer forintot költöttem arra, hogy megálljam a helyem, mint oktató, és előadó.

5. Számlaképesség.
Azt vettem észre, hogy aki számlát ad, az mellé társul egy felelősségvállalás. Nincs bujdosás. Van segítség, garancia, stb. A számla nélküli eladása EGY OKTATÓCSOMAGNAK NEM MÁS, MINT ADÓCSALÁS! Az, aki ebben részt vesz a régi nagy törvény alapján bűnrészes. Amikor elkezdtem a vállalkozást, akkor elfogadtam a szabályokat, és ezzel együtt azt is, hogy egy vállalkozó számlát ad. Ennek ez a rendje módja.

6. Fizetett szolgáltatások.
Ha úgy kapsz kézhez egy ilyen videó tréninget, hogy az előadó olyan programokat használ, amikért nem fizetett, akkor villogjon a piros lámpa. Valaki jogdíjas termékét, amiért ő szenvedett, amiért ő izzadt meg, hogy létrehozza leértékelni azzal, hogy törvénytelenül letöltjük, vagy valahogy beszerezzük, az nem annyira van rendben. Itt most nem arról beszélek, hogy valami ingyenes. Az rendben van teljesen. Arról beszélek, amikor meghekkelnek valamit. Mi évente több százezer forintot fizetünk ki ilyen jellegű jogdíjakra, és a tanfolyam árába beépítettük, hogy ezeket mások rajtunk keresztül használhassák törvényesen. Így pl.: bármikor fordulhatunk az ügyfélszolgálathoz, ha probléma merül fel. Ha nincs megfizetve az ár, akkor el kell viselned a problémát.

7. Lépésről-lépésre való felépítettség.
A felméréseinkből az derült ki, hogy nagyon sokszor találkoztak az emberek olyan online tananyaggal, ami nem volt lépésről lépésre levezetve, hanem túl nagy ugrásokkal mentek egyik témáról a másikra. Nem szabad úgy felépíteni egy oktatóanyagot, hogy az majd haladóknak szól. Még, ha haladóknak is szól, akkor is lépésről lépésre kell menni, mert még ott is lehetnek elcsúszások.

Ez a hét olyan pont, amivel meghatározható, hogy egy tanfolyam jó vagy nem jó.

Most lehetőséget biztosítunk neked, hogy meggyőződj róla, hogy számodra is megfelelő a tanfolyamunk. 

Mindössze 3000 Ft-ért megvásárolhatod a weboldal készítés alapok tanfolyamot, amelynek a segítségével, már egy délután alatt képes leszel felépíteni egy profin kinéző weboldalt magadnak, vagy másoknak.

A tanfolyam tartalmát ITT tudod megnézni.

Készítettem neked egy rövid, 6 perces bemutató videót arról, mennyire egyszerűen fogod a weboldal építő eszközünket használva felépíteni a saját weboldaladat. Amennyiben felkeltette az érdeklődésed, lépj tovább a vásárláshoz és kezdd el most!

Megosztás:

Elementor Pro 1 éves licensz 50% áron

(A vásárlásodtól számított 1 éven keresztül tudod használni)

Kövess minket a facebookon:

Prémium Wordpress bővítmények több százezer forint helyett havi 5000Ft -ért

Legutóbbi bejegyzések:

Scroll to Top

Kérlek fogalmazd meg röviden, hogy mire keresed a megoldást.

Amennyiben azt szeretnéd, hogy egyenlőre
e-mailben kommunikáljunk, a telefonszám részt nyugodtan hagyd üresen.

Kérlek fogalmazd meg röviden, hogy mire keresed a megoldást.

Amennyiben azt szeretnéd, hogy egyenlőre
e-mailben kommunikáljunk, a telefonszám részt nyugodtan hagyd üresen.